center_pan21
Foto: Pressbild

Märstabo utser e-handelsvinnare

Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

Sju personer är med i juryn för svenska SEO-priset och bland förra årets vinnare fanns bolag som Zalando, Stadium, El Giganten och ICA Banken. När 2020 års pris delas ut kommer Jorge Castro att vara en av jurymedlemmarna. Svenska E-handeln beräknas för 2020 överträffa 2019-års nivå med en omsättning på 310 miljarder kronor. Konkurrensen är således hård om att utse vinnarna inom e-handel. Jorge Castro är tillvardags marknadsansvarig på ABS Wheels i Arlandastad.

andersojag
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
helsida_var2021
eldsjal-helsida
connys_helsida
bostad_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
mp-outsider
connys