defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Märstabo utser e-handelsvinnare

Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

centrum_artikel

Sju personer är med i juryn för svenska SEO-priset och bland förra årets vinnare fanns bolag som Zalando, Stadium, El Giganten och ICA Banken. När 2020 års pris delas ut kommer Jorge Castro att vara en av jurymedlemmarna. Svenska E-handeln beräknas för 2020 överträffa 2019-års nivå med en omsättning på 310 miljarder kronor. Konkurrensen är således hård om att utse vinnarna inom e-handel. Jorge Castro är tillvardags marknadsansvarig på ABS Wheels i Arlandastad.

Steningebor startar kvinnlig erotikapp

Näringsliv Linnea Taube och Rosanna Thun startar appen AVA stories som är en app för kvinnlig erotik: - Vi har jobbat stenhårt för att komma dit vi är idag och har nu en skarp produkt att utmana den förlegade och mansdominerade porrindustrin med. AVA är en plattform av kvinnor för kvinnor som själva vill äga sin sexualitet och ser det som en självklar rättighet att få njuta på sina egna villkor, säger Linnea Taube.

rentawreck_helsida

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

centrum_helsida2020
2020_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
vardcentral_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

defacto_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Moderaterna_helsida2021

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vardcentral_outsider
moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
sigtunastad_outsider