defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Märstabo utser e-handelsvinnare

Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

centrum_artikel

Sju personer är med i juryn för svenska SEO-priset och bland förra årets vinnare fanns bolag som Zalando, Stadium, El Giganten och ICA Banken. När 2020 års pris delas ut kommer Jorge Castro att vara en av jurymedlemmarna. Svenska E-handeln beräknas för 2020 överträffa 2019-års nivå med en omsättning på 310 miljarder kronor. Konkurrensen är således hård om att utse vinnarna inom e-handel. Jorge Castro är tillvardags marknadsansvarig på ABS Wheels i Arlandastad.

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

agy_oppethus-helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
prima_helsida
centrum_helsida2020

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

connys_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

agy_flyg_helsida
januari_helsida
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
agy_flyg_outsider
prima_outsider
connys
agy-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider