defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Märstabo utser e-handelsvinnare

Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

centrum_artikel

Sju personer är med i juryn för svenska SEO-priset och bland förra årets vinnare fanns bolag som Zalando, Stadium, El Giganten och ICA Banken. När 2020 års pris delas ut kommer Jorge Castro att vara en av jurymedlemmarna. Svenska E-handeln beräknas för 2020 överträffa 2019-års nivå med en omsättning på 310 miljarder kronor. Konkurrensen är således hård om att utse vinnarna inom e-handel. Jorge Castro är tillvardags marknadsansvarig på ABS Wheels i Arlandastad.

happyhomes_sommar2020
boisigtuna

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

fixa_laddplats_helsida
2020_helsida
helsida
skanela_event_helsida
corner_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

centrum_helsida2020
landsbygdsdag

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

personal_sandstrom_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
nrh
personal_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider
centrum_sommar_out
skanela_event_outsider
laddplats_out
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider