moderaterna_sep2020
Niklas Söderberg på klassiska DomnarsvallenFoto: Instagram/ IK Brage

Märstabo till Brage i Superettan

Topplaget Brage i Superettan värvar märstabon Niklas Söderberg som ansluter till säsongen 2021.

Niklas som under några år spelat på annat håll än i kommunen förstärker IK Brage meddelar klubben på sin hemsida. Närmast var Söderberg i Sylvia i Division 1 Norra. Niklas är 23 år och fostrad i Märsta IK. I Division 1 Norra har Niklas från sin anfallsposition stänkt in åtta mål på tretton matcher.

Brage är mer än nöjda med sitt nyförvärv. Laget är sexa i Superettan, förra året var man ett topplag.
– Vi har följt Niklas sedan förra säsongen men tycker att han har tagit ytterligare kliv under detta året. Det är en spelskicklig anfallare, som är duktig på att ”droppa ner” i banan och länka ihop det offensiva spelet, samtidigt som han är en så kallad poängspelare, säger Brages sportchef Ola Lundin i ett uttalande på klubbens hemsida.

Lundin tror att Söderberg har alla möjligheter att göra ett fint avtryck inom elitfotbollen och många ska ha jagat honom innan Brage fick hans signatur på ett kontrakt. Söderberg kvarstår dock i Sylvia säsongen ut och ansluter först till 2021.

corner_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

connys_helsida
2020_helsida
festspec_host2020_helsida
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

boisigtuna
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
festspec_host2020_outsider