bostadsformedling
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Märstabo stal från gymmedlemmar

Två märstabor tecknade gymkort för att direkt bege sig till en av kedjans anläggningar för att stjäla medlemmars tillhörigheter från skåp.

centrum_artikel

Två märstabor tecknade ett gymkort på en riksomfattande gymkedja i Stockholm. De tecknade vid en av anläggningarna och kort därpå överlämnade ena märstabon kortet till en annan kvinnlig märstabo som begav sig till en helt annan anläggning några kilometer ifrån.

Väl där tog hon sig in i omklädningsrum och knipsade upp skåp med bultsax. Hon stal sedan id-handlingar, telefoner och andra värdesaker från gymmet. Med ett ID-kort fick hon ut 4000 kronor från en bank och gjorde diverse småköp under 200 kronor med kreditkort eftersom man kunde ”blippa” köpen. På väg från gymmet till tåget för att åka hem gick hon in i en exklusiv väskbutik och stal en väska.

De båda kunde gripas innan de åkte hem med tåget då polis snabbt pejlat en av de stulna telefonerna. I samband med gripandet låg allt stöldgods i väskan samt avtalet med gymkedjan. Kvinnan har i förhör och rättegång erkänt brotten. Hon anses vara den drivande bakom stölderna och döms till fängelse i sex månader för stöld, ringa narkotikabrott, bedrägeri, ringa bedrägeri och narkotikabrott, mannen döms till villkorlig dom.

centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

sigtunahem_sokbostad
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

studeravidare_helsida
swedol_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
nrh
ridskola_2020_outsider