defacto_pan2020
Viva Östervall Lyngbrant, trea från vänster i bakre raden.Foto: Pressbild/Junibacken

Märstabo spelar Annika på Junibacken

Märstabon Viva Östervall Lyngbrant kommer i sommar att spela Annika på Junibacken: -Vår uppsättning ska ge publiken en helt ny möjlighet att tillsammans och på nytt möta en välkänd, omsjungen och väldigt stark flicka, säger regissören Mikael Kallin.

Viva Östervall Lyngbrant från Märsta spelar Annika i barnföreställningen Pippi flyttar in i Villa Villekulla på Junibacken i Stockholm. Premiären var på Nationaldagen och föreställningen går elva gånger i juni och juli med Viva i uppsättningen. För exakt schema kika in på Junibackens hemsida.

Det är en omfattande sökprocess som pågått en tid för att hitta rätt skådespelare till föreställningen. Ca 200 barn sökte tolv av dessa har fått uppdraget att vara med och spela Pippi, Tommy och Annika.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
2020_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider