sap_pan
Viva Östervall Lyngbrant, trea från vänster i bakre raden.Foto: Pressbild/Junibacken

Märstabo spelar Annika på Junibacken

Märstabon Viva Östervall Lyngbrant kommer i sommar att spela Annika på Junibacken: -Vår uppsättning ska ge publiken en helt ny möjlighet att tillsammans och på nytt möta en välkänd, omsjungen och väldigt stark flicka, säger regissören Mikael Kallin.

panorama_centrum

Viva Östervall Lyngbrant från Märsta spelar Annika i barnföreställningen Pippi flyttar in i Villa Villekulla på Junibacken i Stockholm. Premiären var på Nationaldagen och föreställningen går elva gånger i juni och juli med Viva i uppsättningen. För exakt schema kika in på Junibackens hemsida.

Det är en omfattande sökprocess som pågått en tid för att hitta rätt skådespelare till föreställningen. Ca 200 barn sökte tolv av dessa har fått uppdraget att vara med och spela Pippi, Tommy och Annika.

kso_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

centrum_sommar2022_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

social_helsida
mote_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

helsida_sfs
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mote_outsider
kso-duell_out
outsider_social
pantamera_out
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
sfs_out