centrum_panorama2020
Viva Östervall Lyngbrant, trea från vänster i bakre raden.Foto: Pressbild/Junibacken

Märstabo spelar Annika på Junibacken

Märstabon Viva Östervall Lyngbrant kommer i sommar att spela Annika på Junibacken: -Vår uppsättning ska ge publiken en helt ny möjlighet att tillsammans och på nytt möta en välkänd, omsjungen och väldigt stark flicka, säger regissören Mikael Kallin.

centrum_artikel

Viva Östervall Lyngbrant från Märsta spelar Annika i barnföreställningen Pippi flyttar in i Villa Villekulla på Junibacken i Stockholm. Premiären var på Nationaldagen och föreställningen går elva gånger i juni och juli med Viva i uppsättningen. För exakt schema kika in på Junibackens hemsida.

Det är en omfattande sökprocess som pågått en tid för att hitta rätt skådespelare till föreställningen. Ca 200 barn sökte tolv av dessa har fått uppdraget att vara med och spela Pippi, Tommy och Annika.

valvet_helsida
speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

stottasigtuna_helsida
studeravidare_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

kcbygg_helsida
connys_helsida
studenten2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

marina_helsida