centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo som misstänks för mord i Täby släppt

Den märstabo som misstänks för mord på en man i Täby i januari har släppts på fri fot skriver SVT.

centrum_jul_artikel

En märstabo greps för några månader sedan misstänkt för mordet på en 19-åring i Täby i januari släpps, han var häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet. Men nu rapporterar SVT Stockholm att misstankarna inte stärkts mot honom under tiden i häktet och att det inte finns tillräckliga skäl att fortsätta hålla honom häktad.

Det som åklagaren hade som bevisning var DNS från märstabon från ett föremål som hittades på reste, men det är inte något som räcker. Det framgår inte om några vittnen pekat ut mannen. Flera andra var häktade för inblandning i samma mord i samband med att märstabon delgavs misstanke.

fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

happyhomes_2019
julbord_helsida
ica_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
julbord
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
connys
greeknight_outsider