moderaterna_panorama
Emma HelgessonFoto: Privat

Märstabo släpper låt på Spotify

Märstabon Emma Helgesson släpper sin första låt på Spotify: - Jag har alltid brunnit för musiken som varit en stor del i mitt liv, säger Emma till märsta.nu

Emma är en 27-åring som är född och uppvuxen i Märsta. Hon studerar till grundlärare med inriktning musik vid Stockholms universitet men har ett brinnande intresse för musik. Hon har nu släppt en låt på Spotify, Without me. Musikskapandet har legat på is under tiden hon haft småbarn men nu när barnen börjar bli äldre så kände hon att hon ville börja skapa igen. Hon använder programmet Bandlab.
– Jag skriver/skapar allt nu på amatör nivå och skulle behöva hjälp med att spela in på en mer professionell nivå. Min ambition är att få nå ut med min musik, skapa glädje, förmedla känsla och uttryck. Jag ser musiken som ett språk, för mig har musiken alltid funnits där och varit en förutsättning för att må bra i vardagen.

Här kan du lyssna på låten

marinan_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
liber_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

mp_helsida_april

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

connys_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
connys