liber_pan_sommar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo överklagar våldtäktsdom

Den märstabo som i juli dömdes för våldtäkt på en flicka i Väsby har överklagat domen: - Han förnekar brott, säger mannens advokat Carl-Henric Ringholm till Mitt i Stockholm.

swedol_artikel

märsta.nu rapporterade i juli om att två personer döms för våldtäkt på en flicka i Väsby. En av de döma är från Märsta och han dömdes till fängelse i två år, den andra ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning innan dom meddelas. 19-åringens advokat Carl-Henrik Ringblom vill inte kommentera domen enligt Mitt i Stockholm men han säger kort att han förnekar brott och att domen har överklagats.

helsida_var2021
brobygget_day
busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

speedy_vinter_helsida

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

ungsatsning
2020_helsida
vardcentral_helsida

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

brobygget_night
mp-helsida
connys_helsida
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

liber_sommar_helsida
rentawreck_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

aftenbil_outsider
brobygget_night_out
nrh
brobygget_day_out
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ungsatsning-outsider
rentawreck_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider