centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabo misstänkt för mordförsök på 80-åring

En 27-årig man från Märsta misstänks för ett mordförsök och en grov misshandel i Sollentuna.

centrum_jul_artikel

Mannen som anhölls nyligen misstänkt för mordförsök vid Kärleksudden i Sollentuna och en grov misshandel i Norrviken har släppts då Attunda tingsrätt avslog åklagarens begäran om häktning.

Händelsen på Kärleksudden i Sollentuna har uppmärksammats i både riks- och lokalmedia, en kvinna i 80-årsåldern hittades medvetslös och allvarligt skadad enligt tidningen Mitt i. Mannen är dock fortsatt misstänkt enligt tidningen:
– Uppenbarligen ansåg tingsrätten att det inte fanns skäl för häktning, att det inte räckte för det, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till Mitt i.

happyhomes_2019

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
sigtunavatten_standard
fme_oktober
greeknighthelsida
julbord_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

trainingpartner_jobb_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_helsida
defacto_jul
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
connys
colorama_april2
tp_outsider