sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabo misstänkt för mordförsök på 80-åring

En 27-årig man från Märsta misstänks för ett mordförsök och en grov misshandel i Sollentuna.

marstakalaset_artikel

Mannen som anhölls nyligen misstänkt för mordförsök vid Kärleksudden i Sollentuna och en grov misshandel i Norrviken har släppts då Attunda tingsrätt avslog åklagarens begäran om häktning.

Händelsen på Kärleksudden i Sollentuna har uppmärksammats i både riks- och lokalmedia, en kvinna i 80-årsåldern hittades medvetslös och allvarligt skadad enligt tidningen Mitt i. Mannen är dock fortsatt misstänkt enligt tidningen:
– Uppenbarligen ansåg tingsrätten att det inte fanns skäl för häktning, att det inte räckte för det, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till Mitt i.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
kontor_thaifong
sommar
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
connys
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar