defacto_pan
Här grips märstabon efter en stor polisinsatsFoto: Privat
Piketstyrkan slog till mot lägenheten i Upplands-BroFoto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

Märstabo misstänks för kidnappning

En 20-årig märstabo sitter häktad misstänkt för att ha hållit en man fången i flera dygn. – Jag kommenterar ingenting om utredningsläget, men två personer sitter häktade för människorov, säger åklagaren Ewa Tvengström.

Det var den 12 oktober som tungt beväpnad polis slog till mot en lägenhet i Upplands-Bro. Två 20-åringar, en kvinna och en man, greps av polis. Mannen är hemmahörande i Märsta och häktades tillsammans med kvinnan misstänkt för att ha kidnappat en 22-årig man, enligt uppgifter till märsta.nu.
– Det enda jag kan säga att två personer sitter häktade sedan lördags för människorov, de är misstänkta på sannolika skäl, säger Ewa Tvengström, kammaråklagare vid Norrortsåklagarkammare.

Brotten ägt rum i Sundsvall och Upplands-Bro
Hon bekräftar att målsägande inte längre saknas, men är i övrigt väldigt förtegen om omständigheterna. Enligt tingsrättens handlingar ska brottet begåtts ”under tiden den 10 till den 12 oktober 2017 i bland annat Bro, Upplands-Bro kommun och Sundsvall”.
– Vad gäller själva innehållet och detaljer om utredningen så säger jag ingenting i nuläget, säger Ewa Tvengström.

happy_homes_juli
sigtuna_funkis
julbanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

defacto_host2018
fme_jul
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

icavalsta_julbanner
sportfiskebanner2
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

sigtunavatten_standard
connys
outsider
objekt4
funkis_2
komvuxq3_4
objekt3
vanster_jul
colorama_vinter
objekt2
nrh_lania