centrum_host
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Märstabo misstänks för grovt vapenbrott i Värmland

Natten mot onsdagen greps en 45-årig man från Märsta för grovt vapenbrott.

Vid midnatt natten mot onsdag skulle polis stoppa och kontrollera en bil på E18 i Karlstad, kort före att bilen stannar ser polis hur föraren som är en man i 45-årsåldern kastar ut ett föremål från fönsterrutan.

Efter en sökinsats hittar patrullerna ett handeldsvapen och mannen grips misstänkt för grovt vapenbrott. Han anhölls av jourhavande åklagare under natten och häktades under fredagen enligt Värmlands tingsrätt.

Mannen är sedan tidigare känd av polisen och har nyligen avtjänat ett 4-årigt fängelsestraff gällande bland annat grovt vapenbrott. Han greps under uppmärksammande former i Märsta sommaren 2016 och hade enligt Polisen så mycket sprängämnen i sitt garage att en explosion hade kunnat drabba stora delar av Sätuna och Arenberga.

Uppdaterad kl. 15.03 23/10

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

agy_oppethus
centrum_host_helsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

sigtunavatten_standard
ica_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

fme_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus_outsider
colorama_april2
nrh
connys
greeknight_outsider