defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabo körde rattfull fem gånger

En märstabo döms för att ha kört rattfull fem gånger till fyra månaders fängelse.

centrum_artikel

Mannen som är i 45-årsåldern körde rattfull fem gånger under det första halvåret i år, han ertappades flertal gånger av polisen. Vid ett tillfälle körde han av vägen utanför Knivsta. När polisen anlände var han berusad och sa att han druckit efter att han kört av vägen. Mannen hade även återkallat körkort men fortsatte att köra bil. Nu döms han både för tre fall av grovt rattfylleri och två fall av rattfylleri samt fyra fall av olovlig körning till fängelse i fyra månaders fängelse.

2020_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
vardcentral_outsider
nrh
sigtunastad_outsider