centrum_tvaar
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Märstabo hotade spränga kommunhus

En märstabo döms för flertal brott bland annat olaga hot efter att ha hotat att spränga kommunhuset i Vaxholm

centrum_tvaar

Märstabon som är i 20-årsåldern döms för ett flertal brott, bland annat grov stöld, misshandel och olaga hot. Brotten begicks mestadels i februari 2018 men i slutet av september hotade han en anställd vid Vaxholms kommun och han hotade även att spränga Vaxholms kommunhus. Totalt döms han för sex brott och han kommer nu att överlämnas till rättspsykiatrisk vård med särskild utskriftsprövning.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

ridskola_2019_helsida
sangensemble
sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
banner_trerosor
karby_varme1

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

happyhomes_2019
defacto_helsida
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

karby2
sh_oppet
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider