arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo hotade döda poliser-Utvisas

Märstabon som försökte ta pistol från en polis döms till fyra års fängelse för flera brott och därefter utvisning.

banner_juni_artikel

märsta.nu rapporterade tidigare i år att en man från Märsta åtalats för att hotat döda poliser på Stureplan. Han häktades först för mordförsök men när åtal väcktes ändrades rubriceringen.
– Jag ska döda dig, jag ska döda er, jag ska döda alla, ska mannen ha sagt enligt en av poliserna.

Han hamnade i dispyt med en taxichaufför och misshandlade sedan denne. Därefter hamnade i handgemäng med poliser i samband med att de skulle gripa honom. Ett flertal poliser försökte få kontroll över honom, i samband med det försökte han komma åt en gravid poliskvinnas vapen. Han döms nu för misshandel, rån, försök till rån, grovt hot mot tjänsteman och brott mot knivlagen till fyra års fängelse och utvisning. Han förbjuds att återvända till Sverige innan 2029.

sbrf_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
fme_helsida
banner_juni_helsida
midsommar_valsta_helsida
defacto_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

oppning_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

colorama_april
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
sbrf_outsider
sh_oppet
connys
nrh