bovard_sh
Märstabon hade med sig nästan 3 kilo cannabis vid inresa Foto: Arkivbild

Märstabo häktas för narkotikasmuggling

En märstabo begärs häktad för att ha fört in nästan 3 kilo cannabis i våras via Arlanda.

banner_juni_artikel

Märstabon som är i 30-årsåldern kunde inte närvara vid häktningsförhandling på grund av att han redan avtjänar ett fängelsestraff i Estland. Han begärdes häktad vid Attunda tingsrätt misstänkt på sannolika skäl för narkotikasmuggling. Bottet ägde rum 6:e april 2018 då han vid inresa från Spanien till Sverige ertappades med nästan 3 kilo cannabis.

Efter att märstabon avtjänat straff i Estland ska han dock utvisas till Portugal där han är medborgare, om Sverige avser ställa han till svars för brottet i Sverige så måste han begäras utelämnad från Portugal.

oppning_helsida
fme_helsida
banner_juni_helsida
colorama_april2
ica_valsta_choklad
sbrf_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sigtunavatten_standard

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

ridskola2019_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
nrh
midsommar_valsta_outsider
connys
defacto_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
sbrf_outsider
colorama_april