defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo häktas för mord i Täby

En man i 20-årsåldern från Märsta har nyligen häktats misstänkt för ett mord i Täby.

Det var i början av året som en 19-årig man knivhöggs tills döds på en fest i ett radhusområde i Täby, skriver SVT Stockholm. En man har nu häktats för brottet och märsta.nu kan avslöja att det rör sig om en man i 20-årsåldern från Märsta. Mannen är sedan tidigare känd av polisen och dömd för flera brott. Ytterligare två yngre personer sitter häktade misstänkta för mordet.

Enligt häktningsbeslutet från Attunda tingsrätt nekar han till brott. Tingsrätten beslutade om häktning och att märstabon ska åläggas restriktioner, åtal ska väckas senast 4:e oktober om inte åtalsförlängning medges.

SVT Stockholm skriver att att vittnen på nytt ska höras och att utredningen beskrivs vara i en intensiv period med många förhör. Om mannen döms kommer han att få straffrabatt i och med att han inte hade fyllt 21 när brottet skedde.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_helsida

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

ica_oktober
nrh
colorama_april2
connys
defacto_outsider