centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo häktas för mord i Täby

En man i 20-årsåldern från Märsta har nyligen häktats misstänkt för ett mord i Täby.

defacto_jul_artikel

Det var i början av året som en 19-årig man knivhöggs tills döds på en fest i ett radhusområde i Täby, skriver SVT Stockholm. En man har nu häktats för brottet och märsta.nu kan avslöja att det rör sig om en man i 20-årsåldern från Märsta. Mannen är sedan tidigare känd av polisen och dömd för flera brott. Ytterligare två yngre personer sitter häktade misstänkta för mordet.

Enligt häktningsbeslutet från Attunda tingsrätt nekar han till brott. Tingsrätten beslutade om häktning och att märstabon ska åläggas restriktioner, åtal ska väckas senast 4:e oktober om inte åtalsförlängning medges.

SVT Stockholm skriver att att vittnen på nytt ska höras och att utredningen beskrivs vara i en intensiv period med många förhör. Om mannen döms kommer han att få straffrabatt i och med att han inte hade fyllt 21 när brottet skedde.

happyhomes_2019
tp_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

julbord_helsida
defacto_jul
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
ica_oktober
colorama_april2
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
connys
tp_outsider
julbord