centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo häktas för grov misshandel i Väsby

En man attackerades med kniv i Väsby av två personer i mitten av mars, nu har en misstänkt som bor i Märsta häktats på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel.

I mitten av mars attackerade två personer en man i Runby, mannen ådrog sig skadorna i samband med ett bråk rapporterade Expressen om händelsen.
– En person ska ha fått stickskador efter någon form av bråk på platsen. Två personer lämnade platsen. Vi var där med flera patruller och inledde förundersökning om grov misshandel, sa Åsa Wallentin vid Polisen ledningscentral till tidningen.

Häktningsförhandlingen hölls förra veckan och den misstänkte märstabon som är i äldre tonåren motsatte sig häktningen. Det slutade med att domaren gick på åklagarens linje och häktade märstabon samt ålade denne med restriktioner. Ett yttrande från Kriminalvården om särskild personutredning i brottmål ska inhämtas till. Åtal ska väckas senast 28:e juni.

oppethus_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
connys_helsida
happyhomes_50

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider