arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo häktas för grov misshandel i Väsby

En man attackerades med kniv i Väsby av två personer i mitten av mars, nu har en misstänkt som bor i Märsta häktats på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel.

centrum_pask

I mitten av mars attackerade två personer en man i Runby, mannen ådrog sig skadorna i samband med ett bråk rapporterade Expressen om händelsen.
– En person ska ha fått stickskador efter någon form av bråk på platsen. Två personer lämnade platsen. Vi var där med flera patruller och inledde förundersökning om grov misshandel, sa Åsa Wallentin vid Polisen ledningscentral till tidningen.

Häktningsförhandlingen hölls förra veckan och den misstänkte märstabon som är i äldre tonåren motsatte sig häktningen. Det slutade med att domaren gick på åklagarens linje och häktade märstabon samt ålade denne med restriktioner. Ett yttrande från Kriminalvården om särskild personutredning i brottmål ska inhämtas till. Åtal ska väckas senast 28:e juni.

ica_pask

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

colorama_april2
centrum_pask_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

defacto_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

bonava_helsida
valsta_utveckling

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

fme_helsida

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

happyhomes_2019

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

logistik_utbildning
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
sh_oppet