center_pan21

Märstabo försökte sälja alkohol via Instagram

En man från Märsta döms till villkorlig dom och dagsböter sedan han sålt alkohol via Instagram.

Mannen som är i 20-årsåldern startade ett instagramkonto för att sälja alkohol runt om i Stockholm. I sin källare förvarade mannen alkoholen och han kom i kontakt med köpare genom att de sökte på ordet vodka på Instagram. I samband med husrannsakan fann polisen 22 flaskor vodka. Han döms nu till villkorlig dom och dagsböter på totalt 2000 kronor.

bostad_helsida
andersojag
centrum_helsida2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

2020_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
mp-outsider
andersojag_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider