arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabo fast i bordellhärva

Minst en märstabo har hamnat i härvan med den uppmärksammade bordellmamman som förmedlade kvinnor i stockholmsområdet och Uppsala.

centrum_tvaar

Sedan i november sitter en kvinna i 45-årsåldern häktat för grovt koppleri rapporterar tidningen Mitt i Stockholm. Enligt tidningen har kvinnan förmedlat ett antal sexuella kontakter mellan kvinnor och män, sexköparna har funnits i bland annat Märsta. Bordellerna fanns i Uppsala och Järfälla. I samband med tillslaget hittade polisen bokningslistor och man har kopplat 14 män till köp av sexuell tjänst, bland annat med hjälp av sperma i lokalerna.

karby_varme1
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

happyhomes_2019
sangensemble
icavalsta_semlor
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

banner_trerosor

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

connys

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

karby2
extravaganza_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider