sportfiske_jubileum
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabo fast i bordellhärva

Minst en märstabo har hamnat i härvan med den uppmärksammade bordellmamman som förmedlade kvinnor i stockholmsområdet och Uppsala.

rosta_sigtuna2

Sedan i november sitter en kvinna i 45-årsåldern häktat för grovt koppleri rapporterar tidningen Mitt i Stockholm. Enligt tidningen har kvinnan förmedlat ett antal sexuella kontakter mellan kvinnor och män, sexköparna har funnits i bland annat Märsta. Bordellerna fanns i Uppsala och Järfälla. I samband med tillslaget hittade polisen bokningslistor och man har kopplat 14 män till köp av sexuell tjänst, bland annat med hjälp av sperma i lokalerna.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

nationaldag_helsida
moderaternamaj

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

oppning_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

happyhomes_2019
mp_eu
nationaldag_helsida
eu_sap
rosta_sigtuna2
defacto_outsider
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
v_eu
mp_eu_outsider
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
fme_outsider
nrh
rosta_sigtuna
sh_bovard_out
sh_oppet
colorama_april
sap_outsider_eu
connys