moderater_pan_sommar
Sean Persson, alias AqseptFoto: Elias Gammelgård/Pressbild

Sean från Märsta en av världens främsta inom Leauge of Legends

Märstabon Sean Persson med avataren Aqsept är en av världens främsta inom Tv-spelet League of Legens och nyligen kom han till semifinal i världens största amatörturnering.

centrum_artikel

Sean, alias Aqsept, kom nyligen till semifinal i Red Bull Solo Q vilket är världens största en mot en amatörturnering i League of Legends. 700 deltagare var med och gjorde upp om en final i Berlin 3:e december. Sean kom till semifinal där han dessvärre åkte ut.

Sean berättar för märsta.nu att han är 19 år och bor på Vänortsringen i centrala Märsta. Han spelar LoL för att man kan tävla eller bara hänga med polare. Spelet är också tävlingsinriktat vilket han gillar. Målet är att bli proffs.
-Det känns dumt att sikta lägre än så, säger Sean.

 

mp_host_helsida
koppar_helsida
julmarknad_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

helsida_var2021
oppethus_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

flygskola_helsida
dack-helsida
jul2021
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
flygskolan_outsider
koppar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
oppethus_outsider
connys
centrum_sommar_out
dack-outsider
nrh