moderaterna_panorama
Sean Persson, alias AqseptFoto: Elias Gammelgård/Pressbild

Sean från Märsta en av världens främsta inom Leauge of Legends

Märstabon Sean Persson med avataren Aqsept är en av världens främsta inom Tv-spelet League of Legens och nyligen kom han till semifinal i världens största amatörturnering.

Sean, alias Aqsept, kom nyligen till semifinal i Red Bull Solo Q vilket är världens största en mot en amatörturnering i League of Legends. 700 deltagare var med och gjorde upp om en final i Berlin 3:e december. Sean kom till semifinal där han dessvärre åkte ut.

Sean berättar för märsta.nu att han är 19 år och bor på Vänortsringen i centrala Märsta. Han spelar LoL för att man kan tävla eller bara hänga med polare. Spelet är också tävlingsinriktat vilket han gillar. Målet är att bli proffs.
-Det känns dumt att sikta lägre än så, säger Sean.

 

ewas_helsida
liber_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
2020_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

defacto_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

centrum_sommar2022_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider