stationshusen_pan
Foto: Skärmdump

Märstabo döms i blocketbedrägeri

En man från Märsta döms för grovt penningtvättsbrott sedan han lurat andra att betala in pengar för varor, pengarna skickades sedan vidare till andra konton.

Märstabon lade ut annonser på Blocket för varor och tjänster som inte fanns. Han lurade sammanlagt ett 30-tal personer att betala in totalt 248 000 kronor. Pengarna skickades sen vidare från märstabons konto till ett annat konto i vad utredningen visade var för att dölja kriminell verksamhet. Han döms därför till ett halvårs fängelse för grovt penningtvättsbrott. Märstabon hävdade i rätten att han tvingats upplåta sitt konto för ändamålet, men det är en version som rätten inte ansåg var trovärdig.

connys_helsida
jul2021
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
defacto_helsida
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
julmarknad_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

stationshusen_out
nrh
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
jul_outsider