moderaterna_sep2020

Märstabo döms för innehav av tusentals liter smuggelsprit

En märstabo som försökte smuggla in tusentals liter sprit får sin dom på 1,6 års fängelse fastställd i hovrätten.

Märstabon dömdes i juni för Grov olovlig befattning med smuggelgods till ett år och sex månader i fängelse. Mannen kunde kopplas till tusentals liter starksprit som förvarades i bilar. När polisen slog till hittades man även 54 000 kronor i kontanter som beslagtogs. Mannen förnekade brott men medgav att han förvarat 300 liter sprit och 48 liter vin.

Mannen kunde gripas i april efter spaningar från Tullen, bland annat såg man hur mannen körde bilar fram och tillbaka till den aktuella fastigheten och att han lastade ut sprit. När polisen gjorde husrannsakan i fordonen så stod spriten på pallar inplastade. Hans dom fastställs nu av hovrätten men han har möjlighet att överklaga till Högsta domstolen.

festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider