moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo blottade sig för kioskkund

En märstabo som arbetar på en kiosk blottade sig för en kund och döms av Stockholms tingsrätt för sexuellt ofredande.

I samband med sitt arbete på en kiosk bad mannen en kvinnlig kund att följa med bakom disken för att visa en sak, det slutade med att han gick in på toaletten och visade upp sitt kön för henne. Kvinnan blev upprörd och spelade in delar av ett samtal med mannen där han bad om ursäkt för det han hade gjort. Även om uppgifterna går isär mellan mannen och den kvinnlige kunden så anser rätten att kvinnans version är så detaljerad samt att mannen delvis medger vad som hänt i samtalet eftersom han ber om ursäkt. Han är även sedan tidigare dömt för liknande brott.

Domen nu innebär att han ska betala dagsböter på totalt 3000 kronor, kvinnans skadeståndsyrkande avslås då mannens handling inte anses vara en allvarlig kränkning av kvinnans integritet.

centrum_helsida2020

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

valsta-jul_helsida
2020_helsida
jul2021
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
julmarknad_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

mp_host_helsida
defacto_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
stationshusen_out
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
connys
julmarknad_outsider