defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo åtalas för vapenbrott

En märstabo åtalas för vapenbrott sedan han haft patroner på sig i i Valsta.

centrum_artikel

Märstabon som är i 20-årsådern greps i slutet av januari i Valsta, på sig hade han 16 stycken 9 mm patroner. Han åtals nu för brott mot vapenlagen. I samband med gripandet bar han också på 0,6 gram kokain och 14,5 tabletter av det narkotikaklassade medlet Alprazolam. Sedan tidigare var han misstänkt för rattfylleri och grov olovlig gärning sedan han stoppats i Hägersten i augusti. När han körde bilen fanns det spår av cannabis i blodet vilket är att jämställa med rattfylleri.

2020_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
brobygget_helsida_valsta

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

happyhomes_sommar2020
helsida_sommarlov
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
outsider_sommarlov
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider