moderaterna_panorama
Här tas spadtag för förskolan Gläntan i NynäshamnFoto: Pressbild

Märstabaserade Vaner bygger förskolor

Vaner Group som har bas i Märsta har fått uppdrag att bygga två förskolor i kommunen och man driver sedan tidigare projektet med Bålsta resecentrum.

Vaner Group som sedan tidigare har uppdrag att uppföra resecentrum i Bålsta har fått nya projekt. Det är Botkyrka och Nynäshamn som upphandlat Vaner för förskolor. I Botkyrka är det en projektsumma på 61 miljoner kronor och I Nynäshamn är det 52 miljoner kronor.
– Vaner Group är ett nytänkande byggföretag med fokus på aktiv projektledning och dokumentation, och våra kunder är nästan uteslutande kommunala och statliga företag, berättar ägaren Mattias Nordahl för märsta.nu

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

ewas_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
marina_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022