fastpartner_sommar2
Foto: Pressbild

Märstaband gör låt om kriget i Syrien

Märstabandet Smashmallows släpper ny EP som kommer att finnas via Spotify och Youtube.

Bandet Smashmallows består av
bröderna Peter och Henrik Naglitsch. De producerar all musik själva främst med hjälp av gästartister. 25:e september kommer nya EP:n Papercuts & Genocide via Spotify och man kommer även att släppa en video 22:a september för medverkande och särskilt inbjudna.

Gästartist på aktuella EP:n har varit Otto Sweden som spelar trummor:
– Magnus och jag startade vårt första band tillsammans som 15-åringar så det har varit en stor glädje att återknyta kontakten med en sådan fantastisk trummis, säger Henrik Naglitsch som spelar bas och sjunger.

Smashmallows spelar progressiv arenarock som allt mer närmar sig klassisk hårdrock. Även unga filmare har varit med och filmat samt producerat videon. Texten i låten A view from the hill handlar om kriget i Syrien och har förstärkts med starka bilder därifrån.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_juli

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

steningeslottsommar

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

vuxenutbildning2
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

sportfiskebanner2
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

sap_valet2018

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

forskontor
veterankraft_standard
vuxentutbildning
objekt4
nfc_vinter
objekt3
outsider_defacto
outsider_moderat
Norra Redovisningshuset
val2018
sap_outsider
connys
sigtunavatten_standard
yearlingsales
objekt2