varumarke_defacto_sommar
Foto: Pressbild

Märstaband gör låt om kriget i Syrien

Märstabandet Smashmallows släpper ny EP som kommer att finnas via Spotify och Youtube.

marstac_aug

Bandet Smashmallows består av
bröderna Peter och Henrik Naglitsch. De producerar all musik själva främst med hjälp av gästartister. 25:e september kommer nya EP:n Papercuts & Genocide via Spotify och man kommer även att släppa en video 22:a september för medverkande och särskilt inbjudna.

Gästartist på aktuella EP:n har varit Otto Sweden som spelar trummor:
– Magnus och jag startade vårt första band tillsammans som 15-åringar så det har varit en stor glädje att återknyta kontakten med en sådan fantastisk trummis, säger Henrik Naglitsch som spelar bas och sjunger.

Smashmallows spelar progressiv arenarock som allt mer närmar sig klassisk hårdrock. Även unga filmare har varit med och filmat samt producerat videon. Texten i låten A view from the hill handlar om kriget i Syrien och har förstärkts med starka bilder därifrån.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_sommar
defacto_panorama_boka_mote
extra

Kalle vann VM i V75

Nöjesnyheter Sigtunabon Karl Sandström blev världsmästare i V75-tävlingen i direktsänd tv: - Häftigt! Det känns fantastiskt - jättekul, sa Karl efteråt i ett pressmeddelande från ATG som arrangerar tävlingen

extra

Carola gör julshow i Steninge slott

Nöjesnyheter Carola kommer att flytta till Steninge slottsby och nästa år blir det en julshow: - På mindre än ett dygn har det rasat in över 200 mail med förbokningar till nästa års stora julkonsert 'Jul med Carola & hennes vänner i Steninge slottsby’, skriver Carola på sin Facebooksida.

forsmaleri
forskontor

Krog blir kontantfri

Nöjesnyheter Magasinet i Märsta Centrum blir kontantfri med start 1:a december: - Kontanthanteringen överlag minskar och hanteringen av just kontanter känns gammaldags och vi vill ju såklart hänga med i svängarna och förnya oss, säger delägaren Christian Cederferm till märsta.nu

banner_december

GGG gör julfest för pensionärer

Nöjesnyheter Initiativet GGG, Guldkant för seniorer, kommer att arrangera en Julfest för äldre på Eurostop 21:a december: - Tack vare hjälp från olika företag så kommer vi att kunna hålla den kostnadsfri. Det blir julbord, musikuppträdande, tomte, lotteriförsäljning med mera, hälsar Monika och Eva på GGG för seniorer.

extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

matcher_skanela
Festspecialisten – Standard
frisyr2018
connys
slutstation
borg
agy2
cricketklubben
jul2018
yrkesutbildningen
blackfriday
lindvagen27
lions_standard
solrosvagen28
colorama_jan
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
vidargatan7
jul2018
vanster_mote