centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Amanda Nilsson

Märstaartist uttagen i talangprojekt

Artisten Marti från Märsta kommer att vara med i talangprojektet Nästa Nivå.

Nästa Nivå är ett talangprojekt som efter en urvalsprocess på 500 personer nu bara har fyra kvar, en av dessa är märstabon Ami Nshimirimana, Marti. Han och de tre andra skulle egentligen haft en coachingresa till Kapstaden men den flyttas istället till Åre.

Utöver att coachas kommer de att få spela in en låt och även uppträda på Lollapalooza i Stockholm i juni. Talangerna valdes ut av artisterna Dree Low, Fricky, Guleed och Jelassi. Just Marti valdes av Dree Low. Via YouTube och sociala medier kommer man att kunna följa Marti och de andras resa under våren från talanger till nästa nivå.

ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

defacto_helsida
festspec_corona_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

happy_homes_mars
2020_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

swedol_outsider
nrh
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider