moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Amanda Nilsson

Märstaartist uttagen i talangprojekt

Artisten Marti från Märsta kommer att vara med i talangprojektet Nästa Nivå.

Nästa Nivå är ett talangprojekt som efter en urvalsprocess på 500 personer nu bara har fyra kvar, en av dessa är märstabon Ami Nshimirimana, Marti. Han och de tre andra skulle egentligen haft en coachingresa till Kapstaden men den flyttas istället till Åre.

Utöver att coachas kommer de att få spela in en låt och även uppträda på Lollapalooza i Stockholm i juni. Talangerna valdes ut av artisterna Dree Low, Fricky, Guleed och Jelassi. Just Marti valdes av Dree Low. Via YouTube och sociala medier kommer man att kunna följa Marti och de andras resa under våren från talanger till nästa nivå.

mp_helsida_april

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

connys_helsida
ewas_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
event_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
connys
sfs_out