center_pan21
Foto: Pressbild/Amanda Nilsson

Märstaartist uttagen i talangprojekt

Artisten Marti från Märsta kommer att vara med i talangprojektet Nästa Nivå.

centrum_artikel

Nästa Nivå är ett talangprojekt som efter en urvalsprocess på 500 personer nu bara har fyra kvar, en av dessa är märstabon Ami Nshimirimana, Marti. Han och de tre andra skulle egentligen haft en coachingresa till Kapstaden men den flyttas istället till Åre.

Utöver att coachas kommer de att få spela in en låt och även uppträda på Lollapalooza i Stockholm i juni. Talangerna valdes ut av artisterna Dree Low, Fricky, Guleed och Jelassi. Just Marti valdes av Dree Low. Via YouTube och sociala medier kommer man att kunna följa Marti och de andras resa under våren från talanger till nästa nivå.

bostad_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

connys_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

vaccin
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
vaccin-outsider
nrh
bostad_outsider
connys
swedol_outsider