moderater_pan_sommar

Märsta vann målrik match

Märsta IK vände underläge mot Månkarbo och vann med 5-2 hemma på Midgårdsvallen.

Det började bra för MIK som tog ledningen i 17:e minuten genom Mathyo Pato, men Månkarbo vände på tillställningen i första halvlek efter mål i 23:e minuten och 32:a på straff. Ett resultat som stod sig till paus.

I andra klev MIK:s talang John Drugge fram och kvitterade, Roy Zeinou följde upp med 3-2 mitt i halveken och därefter sätter han 4-2 i 83:e minuten. Philip Alouch fastställde slutresultatet till 5-2. Märsta IK hänger på i toppen och är två poäng bakom trean RIK och fyra bakom ettan Unik. Närmast väntar Håbo borta på lördag.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
swedol_outsider
sfs_out
nrh
connys
event_outsider
outsider_social
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
ewas_outsider