center_pan21

Märsta vann målrik match

Märsta IK vände underläge mot Månkarbo och vann med 5-2 hemma på Midgårdsvallen.

Det började bra för MIK som tog ledningen i 17:e minuten genom Mathyo Pato, men Månkarbo vände på tillställningen i första halvlek efter mål i 23:e minuten och 32:a på straff. Ett resultat som stod sig till paus.

I andra klev MIK:s talang John Drugge fram och kvitterade, Roy Zeinou följde upp med 3-2 mitt i halveken och därefter sätter han 4-2 i 83:e minuten. Philip Alouch fastställde slutresultatet till 5-2. Märsta IK hänger på i toppen och är två poäng bakom trean RIK och fyra bakom ettan Unik. Närmast väntar Håbo borta på lördag.

centrum_helsida2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

defacto_helsida
helsida_var2021
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

eldsjal-helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

connys_helsida
mp_host_helsida
andersojag
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
nrh
connys
eldsjal-outsider
bostad_outsider