februari
Foto: Jamshid Jamshidi

Märsta vände och vann

Märsta IK vände 0-1 i andra till seger 2-1 mot Enebyberg inför ca 150 åskådare på Midgårdsvallen.

I en ganska seg match på Midgårsvallen vann Märsta IK med 2-1 mot Enebyberg, man vann egentligen utan att det bjöds på så mycket målchanser eller något högre bolltempo. Enebyberg skapade inte heller så mycket men fick in en boll i mål i slutet av första halvleken på en hörna där MIK-försvaret och målvakten Victor Elfström agerade passivt.

En kvart in i andra var det kvitterat, ett inlägg från vänster störde Andras Munter tillräckligt på och sist på bollen var en Enebybergsspelare som stötte in den i eget mål. Med 20 minuter kvar kom 2-1 när Fredrik ”Mulle” Lindberg språngnickade in 2-1 inför jublande hemmafans. Sista delen av matchen blev en avslagen historia. Enebyberg skapade inget mer och MIK tog därmed en ny seger i toppstriden.

 

EXTRA

Eklund tillbaka i Arlanda och lovar poängrekord

Innebandy Daniel Eklund väljer på nytt att komma tillbaka till Arlanda IBK efter en kort utflykt till Rosersbergs IK: - Daniel är en fantastisk kille både på och utanför plan, och har ett driv som kommer att tillföra mycket för klubben förutom det poäng han kommer att producera i herrfyran, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

forskontor

Olsson stannar

Handboll Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

aretsforetag
EXTRA

Säsongen är över för Skånela

Handboll Trots en stark upphämtning av Skånela sista kvarten så är det slutspelat för i år, en poäng räckte inte samtidigt som både Hallby och Önnered vann sina matcher. Nu är det också klart att skånelaikonen Jesper Östlund gjort sitt sista framträdande i klubben för den här gången: - Det blir jobbiga farväl av killarna, sa han efter matchen.

februari
foretagarlunch

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

sigtunavatten_standard
Festspecialisten – Standard
sangensemble
standard_start
vuxentutbildning
matcher_skanela
veterankraft_standard
objekt2
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
objekt4
objekt3
standard
standard_ridskola
nfc_vinter