defacto_skor
Foto: Jamshid Jamshidi

Märsta vände och vann

Märsta IK vände 0-1 i andra till seger 2-1 mot Enebyberg inför ca 150 åskådare på Midgårdsvallen.

banner_artikel

I en ganska seg match på Midgårsvallen vann Märsta IK med 2-1 mot Enebyberg, man vann egentligen utan att det bjöds på så mycket målchanser eller något högre bolltempo. Enebyberg skapade inte heller så mycket men fick in en boll i mål i slutet av första halvleken på en hörna där MIK-försvaret och målvakten Victor Elfström agerade passivt.

En kvart in i andra var det kvitterat, ett inlägg från vänster störde Andras Munter tillräckligt på och sist på bollen var en Enebybergsspelare som stötte in den i eget mål. Med 20 minuter kvar kom 2-1 när Fredrik ”Mulle” Lindberg språngnickade in 2-1 inför jublande hemmafans. Sista delen av matchen blev en avslagen historia. Enebyberg skapade inget mer och MIK tog därmed en ny seger i toppstriden.

 

premiar_sportfiske

Tony påväg till Almtuna

Ishockey Sigtunabon och wingsfostrade Tony Mårtensson är på väg till Almtuna, det rapporterar bloggen Mr Madhawk: - Troligtvis blir det så, säger Tony Mårtensson till bloggen.

dackia_2018

Unikt trepartssamarbete inom handbollen

Handboll Skånela IF, Rosersbergs IK och Bollstanäs SK har tecknat ett samarbete som man kallar för unikt i sporten: - Gemensamt för oss alla tre föreningar är att vi vill ha fler som upptäcker vår härliga sport och spelar handboll med oss, skriver föreningarna i ett gemensamt uttalande.

vuxenutbildning2
bildextra!

Märstaseger i derbyt

Fotboll Märsta IK var klart starkast i derbyt mot FC Arlanda och vann med 4-1: - Det är en derbymatch med mycket kamp och mycket vilja, men vi lyckas vinna med 4-1 och vi gör ändå bra mål tycker jag, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

nationaldag_sigtunakommun
division 3

Första derbyt på 18 år

Fotboll Första derbyt i division 3-sammanhang mellan två av bygdens är nu på lördag: - Vi har bra chans att få med oss ett bra resultat om vi kommer upp i nivå, sa MIK-tränaren Kaj Eskelinen efter 1-1 mot Håbo senast.

Helgens matcher

Fotboll På fredag kväll inleder Rosersbergs IK helgens matcher med hemmamöte mot Gräsö Norrskedika. Höjdpunkten denna helg är givetvis derbyt på lördag!

clasohlson_robot
video

Karlsson målskytt när Vegas föll

Ishockey William Karlsson reducerade till 4-2 för Vegas mot Winnipeg men närmare än så kom inte sensationslaget som därmed ligger under i en matchserie för första gången.

division 3

Oavgjort för MIK trots drömstarten

Fotboll Märsta IK fick en drömstart mot Håbo med mål redan efter tre minuter, men tappade spelet i andra och även två viktiga poäng: - Vi kommer inte upp i standard, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

Skånelaiter i SM-final

Handboll Damernas final mellan Sävehof och H65 Höör bjöd på en match mellan ex-skånelaiterna Emma Fernis och Kristin Thorleifsdottir.

Märstaspelare på Svealandslägret

Fotboll Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK spelar hemma mot Håbo medan FC Arlanda har en svår bortamatch mot Arlanda denna helg. Här är samtliga helgens matcher!

Skånela värvar från konkurrenten

Handboll Sknånela plockar in Erik Östling från konkurrenten Tyresö inför kommande säsong: - Erik har varit en av de allra jobbigaste mittsexorna att ha som motståndare i de senaste årens allsvenska, säger tränare Jimmy Karlsson.

standard_start
objekt3
objekt4
oppning_sportfiske2
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
vuxentutbildning
connys
barnnplattan
veterankraft_standard
val2018
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
objekt2
nfc_vinter
outsider_defacto