defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Märsta ur trean

Märsta IK ramlade ur Division 3 på lördagen efter 4-0-förlust.

centrum_farsdag_artikel

Märsta IK hade möjlighet att hålla sig kvar i Divison 3 på lördagen genom att besegra IFK Uppsala. En seger hade med facit i hand get kvalplats. Men MIK föll med hela 4-0 mot Uppsala som istället höll sig kvar, Märsta slutar som nästjumbo på 23 poäng, tre upp till kvalplats som Vaksala knep efter sin seger med 2-1 några kilometer bort.

MIK låg under med 2-0 i paus och i andra halvlek punkterade Uppsala snabbt matchen med att göra två mål i 53 och 54:e minuten. Märsta har haft ett ungt lag i serien, så även under avgörandet på lördagen. Nu får man ta ny sats i trean och sikta på en återkomst till 2021. Därmed går även kommuninvånarna miste om ett lokalderby i trean mellan Märsta-FC Arlanda 2020.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh