centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Märsta ur trean

Märsta IK ramlade ur Division 3 på lördagen efter 4-0-förlust.

centrum_artikel

Märsta IK hade möjlighet att hålla sig kvar i Divison 3 på lördagen genom att besegra IFK Uppsala. En seger hade med facit i hand get kvalplats. Men MIK föll med hela 4-0 mot Uppsala som istället höll sig kvar, Märsta slutar som nästjumbo på 23 poäng, tre upp till kvalplats som Vaksala knep efter sin seger med 2-1 några kilometer bort.

MIK låg under med 2-0 i paus och i andra halvlek punkterade Uppsala snabbt matchen med att göra två mål i 53 och 54:e minuten. Märsta har haft ett ungt lag i serien, så även under avgörandet på lördagen. Nu får man ta ny sats i trean och sikta på en återkomst till 2021. Därmed går även kommuninvånarna miste om ett lokalderby i trean mellan Märsta-FC Arlanda 2020.

sportlov_sigtuna
centrum_helsida2020
2020_helsida

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

happyhomes_2019
defacto_helsida
aretslarling
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

teatergrillen_helsida
connys_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

salong_elisabeth_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sigtuna_vatten_outsider
connys
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh