mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Märsta ur trean

Märsta IK ramlade ur Division 3 på lördagen efter 4-0-förlust.

centrum_artikel

Märsta IK hade möjlighet att hålla sig kvar i Divison 3 på lördagen genom att besegra IFK Uppsala. En seger hade med facit i hand get kvalplats. Men MIK föll med hela 4-0 mot Uppsala som istället höll sig kvar, Märsta slutar som nästjumbo på 23 poäng, tre upp till kvalplats som Vaksala knep efter sin seger med 2-1 några kilometer bort.

MIK låg under med 2-0 i paus och i andra halvlek punkterade Uppsala snabbt matchen med att göra två mål i 53 och 54:e minuten. Märsta har haft ett ungt lag i serien, så även under avgörandet på lördagen. Nu får man ta ny sats i trean och sikta på en återkomst till 2021. Därmed går även kommuninvånarna miste om ett lokalderby i trean mellan Märsta-FC Arlanda 2020.

sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider