sap_pan
Märsta Syrianska i derby mot FC Arlanda2

Märsta Syrianska flyttas upp

Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Det enes död blev Märsta Syrianskas bröd. Ett lag lämnade återbud från Division 5-spel vilket innebär att Märsta Syrianska fick vakansen. Sedan laget grundades 2018 har man klättrat en division per år berättar Andi Gunes, grundare.
– Vi startade föreningen 2017 och spelade vårt första år i seriesystemet 2018 där vi började i division 8. Klubben startades med ambition att sysselsätta ungdomar genom fotboll och andra aktiviteter, säger Gunes.

Enligt Gunes har man som största ambition att ta tillbaka elitfotbollen till Sigtuna kommun och att det fram till dess handlar om att bygga organisationen så att ifrån ungdomsverksamhet och sportkommitté fungerar.

Det är ännu oklart när de lokala serierna i Uppland startar eftersom allt matchspel är förbjudet till och med 2:a maj som tidigast.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sfs_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
mp_outsider2022
pantamera_out
ewas_outsider
event_outsider
outsider_social
swedol_outsider