moderater_pan_sommar
Märsta Syrianska i derby mot FC Arlanda2

Märsta Syrianska flyttas upp

Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

centrum_artikel

Det enes död blev Märsta Syrianskas bröd. Ett lag lämnade återbud från Division 5-spel vilket innebär att Märsta Syrianska fick vakansen. Sedan laget grundades 2018 har man klättrat en division per år berättar Andi Gunes, grundare.
– Vi startade föreningen 2017 och spelade vårt första år i seriesystemet 2018 där vi började i division 8. Klubben startades med ambition att sysselsätta ungdomar genom fotboll och andra aktiviteter, säger Gunes.

Enligt Gunes har man som största ambition att ta tillbaka elitfotbollen till Sigtuna kommun och att det fram till dess handlar om att bygga organisationen så att ifrån ungdomsverksamhet och sportkommitté fungerar.

Det är ännu oklart när de lokala serierna i Uppland startar eftersom allt matchspel är förbjudet till och med 2:a maj som tidigast.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

mp_host_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
bostad_outsider
connys
mp-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out