moderater_pan_sommar

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

centrum_artikel

Det har varit en tung säsong för Märsta Syrianska FC i Division 5 södra, inför sista omgången hade man bara tagit en enda poäng, den kom i näst sista omgången i jumbofinalen mot Vaksala2. En seger var ett måste mot Persien för säkrat kontrakt, samtidigt som Vaksala2 förlorade mot BKV Norrtälje2. En på förhand ingen omöjlighet efter BKV Norrtälje2 jagade serieseger.

Matchen i sig vann MSFC komfortabelt med 4-1 efter mål av Bagdo, Kinde, Moro och Kavak. Persien reducerade till 2-1 med 20 minuter kvar men på slutet kom MSFC:s sista mål. I Norrtälje vann BKV lika komfortabelt med 4-1 och därmed kunde BKV avancera och Vaksala därmed förpassas till sexan.
– Det var en tuff start på säsongen som leder till att vi gräver ner oss lite. Det sista vi ville va att behöva kämpa oss igenom sexan igen. Förutsättningarna inför den här säsongen har inte varit de bästa pga av pandemin. Men tack vare våra fantastiska spelare så klarar vi av att hålla oss kvar, uppger tränare Abu Khan.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
bostad_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
happyhomes_sommar2020
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
helsida_var2021
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
vaccin-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider