event_panorama

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

Det har varit en tung säsong för Märsta Syrianska FC i Division 5 södra, inför sista omgången hade man bara tagit en enda poäng, den kom i näst sista omgången i jumbofinalen mot Vaksala2. En seger var ett måste mot Persien för säkrat kontrakt, samtidigt som Vaksala2 förlorade mot BKV Norrtälje2. En på förhand ingen omöjlighet efter BKV Norrtälje2 jagade serieseger.

Matchen i sig vann MSFC komfortabelt med 4-1 efter mål av Bagdo, Kinde, Moro och Kavak. Persien reducerade till 2-1 med 20 minuter kvar men på slutet kom MSFC:s sista mål. I Norrtälje vann BKV lika komfortabelt med 4-1 och därmed kunde BKV avancera och Vaksala därmed förpassas till sexan.
– Det var en tuff start på säsongen som leder till att vi gräver ner oss lite. Det sista vi ville va att behöva kämpa oss igenom sexan igen. Förutsättningarna inför den här säsongen har inte varit de bästa pga av pandemin. Men tack vare våra fantastiska spelare så klarar vi av att hålla oss kvar, uppger tränare Abu Khan.

connys_helsida
helsida_sfs
social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
pantamera_out
outsider_social
ridskola_2020_outsider
event_outsider
swedol_outsider