center_pan21
Den avstängda biljettkassanFoto: Insändarbild

Märsta stations biljettkassa fungerar inte

På grund av ett tekniskt fel med biljettsystemet så kan man inte köpa biljetter eller aktivera reskassa vid Märsta station.

Märsta stations biljettförsäljning är ur funktion på grund ev ett tekniskt fel med biljettsystemet meddelar SL. Det gäller även Accessmaskinerna och det går därmed inte att aktivera reskassan som är köpt på nätet. SL hänvisar resenärer som behöver köpa biljett att göra det via andra stationer, Pressbyrån eller i appen. Biljettsystemet fungerar dock inte eller i Väsby station och man beräknas ha felet åtgärdat till sista juni.

julmarknad_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

jul2021
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

valsta-jul_helsida
connys_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
connys
julmarknad_outsider
swedol_outsider
jul_outsider
stationshusen_out
nrh
mp-outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider