centrum_panorama2020

märsta.nu nära 100 000 läsare

Det fattades bara några hundra besökare för att märsta.nu för första gången skulle passera 100 000 unika: - Det har varit en fantastisk månad i september med mycket att rapportera om och stadigt ökande trafik, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Hade det inte varit för en driftstörning lördagen 30/9 så hade märsta.nu passerat 100 000 unika besök, istället landade vi på 99 528. Det var femte gången någonsin som märsta.nu passerar 90 000 unika på en månad, fyra av månaderna har varit i år. Totalt räknades 354 000 besök in vilket är tredje flest någonsin.
– Vi har snittat ca 7000 unika per dag och haft allt mellan 5000-20 000 unika per dag i 30 dagar, det är riktigt fina siffror som vi är nöjda över att nå eftersom vår målgrupp enbart är kommununinvånare, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Mest klickat i september var händelsen på Sätuna samt bråket på Tingvalla. märsta.nu drog också en del trafik till artikeln om en man som dömdes för ofredande på ett tåg efter att ha viftat med bacon framför kvinnor i slöja. Avslöjandet om extremister på Arlanda var också en populär artikel.

Mest Klickat
1. Avspärrningar på Sätuna
2. Bråk på Tingvalla
3. Man viftade med bacon
4. Grå Vargarna på Arlanda
5. Knivdrama i Brännbo
6. Pistolrån på Pressbyrån

festspec_corona_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

marina_helsida
happy_homes_mars
defacto_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

salong_elisabeth_helsida
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider