sigtunahem_feb
MIK väntar in Hammarby i kvalet till SFL på lördag kväll.Foto: Insändarbild/Märsta IK

Märsta kvalar mot Hammarby

Märsta IK kommer att möta Hammarby i kvalet till SFL som ska inledas redan nu i helgen med en hemmamatch för Märsta.

centrum_sportlov

Märsta IK får möta Hammarby som tränas av förre Valsta Syrianska och Märsta IK-spelaren Daniel Blanco. Märsta IK kommer att inleda hemma nu i helgen på lördag klockan 20.00 i Vikingahallen. Returen spelas helgen efter 24-25/2.
– Det blir ett roligt möte där tidigare Märsta spelaren Daniel Blanco är tränare för Hammarby och där en f.d storspelare i Hammarby är tränare för Märsta, säger Joakim Filmer-Hansen, ledare för MIK.

sigtuna_bygglov

Iskallt dyk i Midgårdsbadet

Sport Märsta sportdykarklubb dök i helgen utomhus på Midgårdsbadet: - Att dyka på vintern är mer ansträngande och vi måste hela tiden tänka på säkerheten när vi dyker, säger dykledaren Jonas Strandberg

sportlov

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

februari

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

forskontor

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

standard
connys
objekt3
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
objekt4
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
standard_ridskola
matcher_skanela
outsider_defacto
objekt2