defacto_pan
MIK väntar in Hammarby i kvalet till SFL på lördag kväll.Foto: Insändarbild/Märsta IK

Märsta kvalar mot Hammarby

Märsta IK kommer att möta Hammarby i kvalet till SFL som ska inledas redan nu i helgen med en hemmamatch för Märsta.

Märsta IK får möta Hammarby som tränas av förre Valsta Syrianska och Märsta IK-spelaren Daniel Blanco. Märsta IK kommer att inleda hemma nu i helgen på lördag klockan 20.00 i Vikingahallen. Returen spelas helgen efter 24-25/2.
– Det blir ett roligt möte där tidigare Märsta spelaren Daniel Blanco är tränare för Hammarby och där en f.d storspelare i Hammarby är tränare för Märsta, säger Joakim Filmer-Hansen, ledare för MIK.

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

sportfiske_banner
nrh
outsider
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
connys
objekt3
objekt2
sbrf_sep
objekt4