defacto_pan
MIK Futsal ångar på i Division 1 och kommer få klara till SFL under vintern.

Märsta klara för SFL-kval

Märsta IK blev efter 5-5 mot Stockholm FC klara för kval till högsta futsalligan SFL rapporterar futsalmagasinet.

sportlov_centrum

Märsta IK begav sig till Brännkyrkahallen för match mot Stockholm FC, oavgjort hade räckt till serieseger och kval till SFL. Så blev också fallet enligt futsalmagasinet. Märsta IK ledde flera gånger men i slutet av första vände Stockholm på steken och ledde 4-3. Kevin Sarajlija och Brwa Pishadiri såg dock till att MIK kunde få 5-5 i andra. Stockholm satsade på seger men kom inte närmare än ett skott som gick just utanför målramen.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

arlandagolf
happyhomes_2019
sportlov2019

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

korpen_jan-feb
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

ridskola_2019_helsida
connys
icavalsta_semlor
banner_trerosor

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider