defacto_pan
MIK Futsal ångar på i Division 1 och kommer få klara till SFL under vintern.

Märsta klara för SFL-kval

Märsta IK blev efter 5-5 mot Stockholm FC klara för kval till högsta futsalligan SFL rapporterar futsalmagasinet.

Märsta IK begav sig till Brännkyrkahallen för match mot Stockholm FC, oavgjort hade räckt till serieseger och kval till SFL. Så blev också fallet enligt futsalmagasinet. Märsta IK ledde flera gånger men i slutet av första vände Stockholm på steken och ledde 4-3. Kevin Sarajlija och Brwa Pishadiri såg dock till att MIK kunde få 5-5 i andra. Stockholm satsade på seger men kom inte närmare än ett skott som gick just utanför målramen.

defacto_host2018

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

centrumbanner
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

sigtunavatten_standard
objekt3
outsider
sbrf_sep
objekt2
nrh_sigtuna
komvuxq3_4
objekt4
sportfiske_banner
connys