centrum_ettar
Märsta IK futsal toppar Division 1

Märsta IK vann seriefinal

Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

Jernvägens FC fick vända hem till Uppsala med 10-3 i baken efter besöket i Vikingahallen. Enligt ledare Joakim Folmer-Hansen var det många snygga mål under matchen. I futsal har MIK även fått förstärkning av Victor Leven. Nästa vecka väntar match både fredag och lördag kväll, först Torsåker och därefter Stockholm Futsal. Båda går i Vikingahallen med start 20.00 respektive 20.30.

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

foretagarlunch

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

februari

Oavgjort för Arlanda mot Division 4-lag

Fotboll FC Arlanda spelade 1-1 mot IFK Uppsala på lördagen: - Laget gör en okej insats. Vi spelar upp oss och kommer igång mer i den andra halvleken. Positivt var att se Rimon tillbaka på fotbollsplanen efter sina tunga skador. Laget är i en tung träningsperiod och därför rullar vi på alla spelare under de inledande matcherna, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

forskontor

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

aretsforetag

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

EXTRA

Föreningar går samman på damsidan

Fotboll Sigtuna IF och Rosersbergs IK inleder ett samarbete på damsidan och under 2018 kommer både representationslag och juniorlag gå under benämningen RIK/SIF.

Meriterade tränare i MIK Dam

Fotboll Märsta IK:s damlag får säkerligen seriens mest erfarna tränare med erfarenhet från Allsvenskan och Elitettan: - Vi bygger för framtiden och vill fortsätta spela en teknisk och spelförande fotboll. Så finns det några spelare i regionen som vill vara med på en grym resa, så är ni välkomna att hoppa på Märsta IK tåget, säger Joakim Folmer-Hansen, en av tre tränare i Märsta IK.

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
objekt4
objekt3
standard
objekt2
sangensemble
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
outsider_defacto
matcher_skanela
standard_start
veterankraft_standard