varumarke_defacto_sommar
Märsta IK futsal toppar Division 1

Märsta IK vann seriefinal

Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

marstac_aug

Jernvägens FC fick vända hem till Uppsala med 10-3 i baken efter besöket i Vikingahallen. Enligt ledare Joakim Folmer-Hansen var det många snygga mål under matchen. I futsal har MIK även fått förstärkning av Victor Leven. Nästa vecka väntar match både fredag och lördag kväll, först Torsåker och därefter Stockholm Futsal. Båda går i Vikingahallen med start 20.00 respektive 20.30.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

marknad_steninge

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

dackia_vinter2018

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

forskontor

Sigtunatalang till allsvenska klubben

Fotboll Saifur ”Safi” Rehman har lämnat Sigtuna för spel i Sirius organisation: - Det är långt kvar till att bli elitfotbollsspelare men att ta klivet in i en U16-trupp i en tipselitmiljö är ett litet steg på vägen, säger Sigtuna IF:s sportchef Ungdom Martin Möller.

forsmaleri
banner_december

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

Märstaspelare i Upplandslaget

Fotboll Sju spelare, killar och tjejer, från Märsta IK har kommit med i Upplandslaget för vidare camper och provspel inför sommarens Elitläger.

Klart!

Derbyn att vänta 2018

Fotboll Serieförslaget för Division 3-fotbollen är klart. Det blir derbyn mellan Märsta och FC Arlanda i Division 3 Norra Svealand.

Nya tränare i Wigör

Fotboll SK Wigör får nya tränare för sitt Division 6-lag: - Det är väl egentligen ingen ny satsning eller nysatsning utan mer kul att få in två erfarna tränare med anknytning till laget, säger Jerry Ljungkvist som lett laget i två säsonger.

Match tillägnades leukemisjuke Toro

Fotboll Märsta IK spelade på fredag kväll match i futsal till förmån för leukemisjuke lagkamraten Christan Toro Diaz: - Hela 224 fantastiska ungdomar kom för att stötta och det största för dagen var att faktiskt Toro fick möjlighet att komma och sitta med på bänken under matchen, säger ledaren Joakim Folmer-Hansen

extra

MIK Dam får friplats i fyran

Fotboll Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Fotboll Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

dogranch
standard
jul2018
Festspecialisten – Standard
yrkesutbildningen
jul2018
vanster_mote
slutstation
frisyr2018
solrosvagen28
borg
lindvagen27
julgranshamtning
connys
nfc_vinter
colorama_jan
vidargatan7
lions_standard
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela