defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Märsta IK tog första segern

På lördagen vann Märsta IK för första gången denna säsong efter 2-0 borta mot Syrianska IF Kerburan.

rosta_sigtuna2

Märsta IK hade en oavgjord och en förlust inför den tredje omgången då man begav sig till Västerås för match. Olivier Balekelayi inledde målskyttet i mitten av första halvlek och talangen Benjamin Suskic ökade på i 72:a minuten. Syrianskas kvitteringsjakt dog ut sedan man fått en spelare utvisad med kvarten kvar. Närmast väntar match mot Österåker för Märsta på söndag på Midgårdsvallen.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2
colorama_april2
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

oppning_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

mp_eu
varfest_helsida
eu_sap
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

v_eu_helsida
moderaternamaj
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

bonava_maj_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
nationaldag_out
nrh
fme_outsider
v_eu
connys