moderaterna_tack
Blytungt för MIK efter 1-2 mot Västerås IKFoto: Magnus Granhagen
Philip AlouchFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Fredrik "Mulle" LindbergFoto: Magnus Granhagen
Målet blåste nerFoto: Magnus Granhagen
Domaren Namik Idrizovic fick hjälp av två spelare att lyfta upp det.Foto: Magnus Granhagen

Märsta IK tappade viktiga poäng

Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

Märsta IK ledde med 1-0 efter första men i andra vände Västerås IK och tog tre poäng från MIK som nu kan tappa mark i toppen eftersom både Enköping och Franke spelar i helgen.
– De straffar oss i andra när vi gör enkla bolltapp, de får två mål som vi bör greja, det är tveksamt agerande av oss. Men så är det ibland, man vinner och förlorar, säger tränare Kaj Eskelinen.

Kaj Eskelinen uppgav att man hade ett för dagen starkt lag men att skillnaden mellan lagen var att Märsta IK hade för många bolltapp:
– Det fanns inget som tydde på att de skulle vända i paus. Vi bjuder in dem och då blir det så. Blåsten spelar ingen roll, även om det blåser orkan så spelar man på backen så spelar det ingen roll, fortsätter Eskelinen.

MIK tar nu sommarlov och grabbarna får ledigt några veckor innan man drar igång sommarträningen. 4:e augusti spelar man igen då man möter Kungsängen borta:
– Det är tio matcher kvar, inget är omöjligt än, konstaterar Kaj Eskelinen.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_banner_sep
defacto_host2018
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

hostfest_centrum
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

connys
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
skanela_matcher18-19
outsider
objekt4
objekt3
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt2
nfc_vinter
sigtunavatten_standard