arlandagk_panorama
Blytungt för MIK efter 1-2 mot Västerås IKFoto: Magnus Granhagen
Philip AlouchFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Fredrik "Mulle" LindbergFoto: Magnus Granhagen
Målet blåste nerFoto: Magnus Granhagen
Domaren Namik Idrizovic fick hjälp av två spelare att lyfta upp det.Foto: Magnus Granhagen

Märsta IK tappade viktiga poäng

Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportlov_centrum

Märsta IK ledde med 1-0 efter första men i andra vände Västerås IK och tog tre poäng från MIK som nu kan tappa mark i toppen eftersom både Enköping och Franke spelar i helgen.
– De straffar oss i andra när vi gör enkla bolltapp, de får två mål som vi bör greja, det är tveksamt agerande av oss. Men så är det ibland, man vinner och förlorar, säger tränare Kaj Eskelinen.

Kaj Eskelinen uppgav att man hade ett för dagen starkt lag men att skillnaden mellan lagen var att Märsta IK hade för många bolltapp:
– Det fanns inget som tydde på att de skulle vända i paus. Vi bjuder in dem och då blir det så. Blåsten spelar ingen roll, även om det blåser orkan så spelar man på backen så spelar det ingen roll, fortsätter Eskelinen.

MIK tar nu sommarlov och grabbarna får ledigt några veckor innan man drar igång sommarträningen. 4:e augusti spelar man igen då man möter Kungsängen borta:
– Det är tio matcher kvar, inget är omöjligt än, konstaterar Kaj Eskelinen.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

sangensemble
korpen_jan-feb
arlandagolf

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

happyhomes_2019
sportlov2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
banner_trerosor

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider