moderaterna_juni
Blytungt för MIK efter 1-2 mot Västerås IKFoto: Magnus Granhagen
Philip AlouchFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Fredrik "Mulle" LindbergFoto: Magnus Granhagen
Målet blåste nerFoto: Magnus Granhagen
Domaren Namik Idrizovic fick hjälp av två spelare att lyfta upp det.Foto: Magnus Granhagen

Märsta IK tappade viktiga poäng

Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

Märsta IK ledde med 1-0 efter första men i andra vände Västerås IK och tog tre poäng från MIK som nu kan tappa mark i toppen eftersom både Enköping och Franke spelar i helgen.
– De straffar oss i andra när vi gör enkla bolltapp, de får två mål som vi bör greja, det är tveksamt agerande av oss. Men så är det ibland, man vinner och förlorar, säger tränare Kaj Eskelinen.

Kaj Eskelinen uppgav att man hade ett för dagen starkt lag men att skillnaden mellan lagen var att Märsta IK hade för många bolltapp:
– Det fanns inget som tydde på att de skulle vända i paus. Vi bjuder in dem och då blir det så. Blåsten spelar ingen roll, även om det blåser orkan så spelar man på backen så spelar det ingen roll, fortsätter Eskelinen.

MIK tar nu sommarlov och grabbarna får ledigt några veckor innan man drar igång sommarträningen. 4:e augusti spelar man igen då man möter Kungsängen borta:
– Det är tio matcher kvar, inget är omöjligt än, konstaterar Kaj Eskelinen.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sap_valet2018
happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

socialutmarkelse
steningeslottsommar
sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt2
yearlingsales
objekt4
objekt3
vuxentutbildning
connys
sap_outsider
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
outsider_defacto
outsider_moderat
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
val2018
forskontor