luciakroning_sh
Blytungt för MIK efter 1-2 mot Västerås IKFoto: Magnus Granhagen
Philip AlouchFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Fredrik "Mulle" LindbergFoto: Magnus Granhagen
Målet blåste nerFoto: Magnus Granhagen
Domaren Namik Idrizovic fick hjälp av två spelare att lyfta upp det.Foto: Magnus Granhagen

Märsta IK tappade viktiga poäng

Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

oppethus_agy

Märsta IK ledde med 1-0 efter första men i andra vände Västerås IK och tog tre poäng från MIK som nu kan tappa mark i toppen eftersom både Enköping och Franke spelar i helgen.
– De straffar oss i andra när vi gör enkla bolltapp, de får två mål som vi bör greja, det är tveksamt agerande av oss. Men så är det ibland, man vinner och förlorar, säger tränare Kaj Eskelinen.

Kaj Eskelinen uppgav att man hade ett för dagen starkt lag men att skillnaden mellan lagen var att Märsta IK hade för många bolltapp:
– Det fanns inget som tydde på att de skulle vända i paus. Vi bjuder in dem och då blir det så. Blåsten spelar ingen roll, även om det blåser orkan så spelar man på backen så spelar det ingen roll, fortsätter Eskelinen.

MIK tar nu sommarlov och grabbarna får ledigt några veckor innan man drar igång sommarträningen. 4:e augusti spelar man igen då man möter Kungsängen borta:
– Det är tio matcher kvar, inget är omöjligt än, konstaterar Kaj Eskelinen.

happy_homes_juli
defacto_host2018
Nolltaxan

Upprört hos föreningslivet

Sport Flera föreningsmänniskor i kommunen är upprörda på kommunledningens förslag att slopa Nolltaxan: - Tråkigt när man som ordförande i en idrottsklubb som aktiverar massor med ungdomar med all dess fördelar som det skapar för samhället socialt och ekonomiskt får tack i form av avgifter man inte räknat med, skriver Mattias Nordahl, ordförande i Arlanda IBK, i ett inlägg på Facebook.

oppethus_agy
sportfiskebanner2
skånela-hellton

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela föll mot tabelltvåan Hellton som i och med segern klev upp som etta i tabellen: - Vi kommer inte upp i nivå, då vinner man inte mot lag som Hellton, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

EXTRA

RIK vann och drog in 23 000 till cancerforskning

Innebandy Rosersbergs IK besegrade Sätra från Gävle med 6-5 på fredagskvällen: - Vi är i ledningen från början till slut men det blir rejält spännande på slutet då Sätra pressar på för en kvittering, berättar sportchef Fredrik Raschke.

allsvenskan

Skånela föll i Varberg

Handboll Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

Skånela jagar derbyseger

Handboll Skånela möter Rimbo i kvällens 8:e omgång: - Jag har vart med om massor av derbyn mot Rimbo både som spelare och som tränare och visst känns det lite extra när dessa matcher ska spelas, skriver tränare Jimmy Karlsson inför matchen på Skånelas hemsida.

allsvenskan

Skånela vann derbyt

Handboll Skånela vann derbyt i Vikingahallen mot Spårvägen med 27-25 efter underläge i paus med en boll: - Vi var förberedda på en holmgång och det blev det, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare i Skånela

Märstabon som siktar mot OS

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe, 27, är nästa stjärnskott inom svensk löpning. Sedan några år tillbaka bor hon i USA där hon tränar: - Jag vill representera Sverige internationellt, säger Yolanda till märsta.nu

Wings vann toppmötet

Ishockey Wings svarade för ett riktigt styrkebesked på fredagskvällen när man körde över tvåan Haninge med 6-0: - Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans, uppger tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

colorama_vinter
skridskoskola
outsider
sportfiske_banner
sbrf_sep
objekt4
connys
objekt2
nrh_sigtuna
objekt3
komvuxq3_4