moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Märsta IK besegrade Tärnsjö

Märsta IK besegrade Tärnsjö i omgång 8 av Division 4.

centrum_artikel

Benjamin Suskic inledde målskyttet redan i första minuten på Midgårdsvallen för sitt Märsta mot Tärnsjö. Mathyo Pato ökade på kort därpå innan Tärnsjö kunde reducera i 45:e minuten. I andra satte Victor Arenas 3-1 på straff, tio minuter senare var det Tärnsjös tur att tilldömas en straff som innebar 3-2 och nerv inför sista halvtimmen. Men i 82:a minuten avgjorde Christopher Faulseit med ett frisparksmål och tre poäng landade på MIK:s konto. Närmast väntar Månkarbo borta på söndag. Månkarbo är nästjumbo men slåss för överlevnad. MIK:s chans till

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
connys_helsida
dack-helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
dack-outsider
swedol_outsider
mp-outsider