defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Märsta IK besegrade Tärnsjö

Märsta IK besegrade Tärnsjö i omgång 8 av Division 4.

centrum_artikel

Benjamin Suskic inledde målskyttet redan i första minuten på Midgårdsvallen för sitt Märsta mot Tärnsjö. Mathyo Pato ökade på kort därpå innan Tärnsjö kunde reducera i 45:e minuten. I andra satte Victor Arenas 3-1 på straff, tio minuter senare var det Tärnsjös tur att tilldömas en straff som innebar 3-2 och nerv inför sista halvtimmen. Men i 82:a minuten avgjorde Christopher Faulseit med ett frisparksmål och tre poäng landade på MIK:s konto. Närmast väntar Månkarbo borta på söndag. Månkarbo är nästjumbo men slåss för överlevnad. MIK:s chans till

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider