varumarke_defacto_sommar
Foto: Genrebild/Märsta Förenade

Märsta Förenade stärker miljöarbetet

Märsta Förenade har gått med i Nätverket Q3-Forum för hållbara transporter som ett led i att stärka sitt miljöarbete ytterligare.

marstac_aug

Q3-Forum för hållbara transporter är ett nätverk med ca 100 medlemmar som nu Märsta Förenade gått med i. Forumet arbetar för hållbara transporter och enligt ett pressmeddelande från Märsta Förenade så är deltagandet en del i att ta ett större ansvar för de transporter som är knutna till uppdraget. Forumet arbetar med att underlätta för köpare att hitta leverantörer av hållbara transporter. Det kan röra sig om miljöanpassade drivmedel till trafiksäkerhet och arbetsmiljö. Q3 tillhandahåller även ett upphandlingsverktyg med krav på arbetsmiljö och trafiksäkerhet samt miljö vid transporterna. Man kan också få expertrådgivning kring hållbar transportupphandling.

defacto_panorama_boka_mote

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

forskontor
forsmaleri
magget_dejt

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

marknad_steninge

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

vidargatan7
lindvagen27
connys
standard
julgranshamtning
solrosvagen28
cricketklubben
dogranch
borg
jul2018
frisyr2018
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
matcher_skanela
nfc_vinter
vanster_mote
blackfriday
Festspecialisten – Standard
lions_standard
agy2