Foto: Genrebild/Märsta Förenade

Märsta Förenade stärker miljöarbetet

Märsta Förenade har gått med i Nätverket Q3-Forum för hållbara transporter som ett led i att stärka sitt miljöarbete ytterligare.

Q3-Forum för hållbara transporter är ett nätverk med ca 100 medlemmar som nu Märsta Förenade gått med i. Forumet arbetar för hållbara transporter och enligt ett pressmeddelande från Märsta Förenade så är deltagandet en del i att ta ett större ansvar för de transporter som är knutna till uppdraget. Forumet arbetar med att underlätta för köpare att hitta leverantörer av hållbara transporter. Det kan röra sig om miljöanpassade drivmedel till trafiksäkerhet och arbetsmiljö. Q3 tillhandahåller även ett upphandlingsverktyg med krav på arbetsmiljö och trafiksäkerhet samt miljö vid transporterna. Man kan också få expertrådgivning kring hållbar transportupphandling.

theweek2017
socialutmarkelse
happy_homes_sommar

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

magget_v16
Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

sommarannons
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
satunavagen22a
jerusalemkebab
skolbacken33
connys
blimedlem
colorama_jan
odenvagen5
Festspecialisten – Standard
lions_standard
cricketklubben
sommar
jan_nfc
Frisyr – Standard