centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Märsta Förenade säljer av bergtäkt

Märsta Förenade säljer sin bergtäkt i Ånge kommun.

centrum_artikel

Förra året köpte Märsta Förenade Torpshammar i Ånge kommun som en del av köpet av Granlunds Grus. Men då Märsta förenade inte har målsättning att expandera geografiskt säljer man nu av täkten till Sundfrakt. Märsta Förenade avser också sälja resterande täkter som ingick när man köpte Granlunds Grus.
– Det har pågått en längre förhandling med flera olika intressenter till denna täkt sedan vårt förvärv, så det känns helt i linje med vår värdegrund att få sälja till Sundfrakt och med det stödja ett gediget hållbarhetsarbete.

happy_homes_mars
studenten2020_helsida
stottasigtuna_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

studeravidare_helsida
defacto_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

kcbygg_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

speedy_helsida
valvet_helsida
marina_helsida