defacto_pan2020
Mikael Andersson, VD Märsta Förenade. Foto: Pressbild

Märsta Förenade ökade mest i branschen

Märsta förenade är det företag som ökar mest i sin bransch, Sveriges Åkerier.

centrum_artikel

Branschorganisationen Sveriges Åkerier har sammanställt hur mycket omsättningen ökat bland deras medlemsföretag 2017-2018. Den visar att branschen omsatte närmare 8 miljarder under 2018, en ökning med 370 miljoner jämfört med 2017. Det företag som ökat mest under både 2017 och 2018 är Märsta Förenade med 451 miljoner.

Branschetta är Fria som ligger etta, Märsta Förenade omsatte 988 miljoner kronor:
– Vi är stolta att kunna visa upp att våra insatser verkligen ger resultat. säger Mikael Andersson VD på Märsta Förenade och fortsätter:
– Att vi nu står för drygt 13% av hela branschens omsättning ger oss ännu mer möjligheter att visa våra kära kunder och samarbetspartners att vi tillsammans kan se framtiden som ljus, uppger VD Mikael Andersson i ett pressmeddelande.

Åkerierna märker heller inte av någon inbromsning som verkar drabba bostadsbyggen.
– Vi ser självklart en viss avmattning, men genom vårt arbete med att alltid fördela våra enheter på olika typer av uppdrag, så gör det att vi inte behöver känna av dessa avmattningar för mycket. Vi kan ofta omfördela till andra områden där det fortfarande är full produktion. Sedan är det självklart så att många av de stora infrastrukturprojekten inte kan stoppas. Och vi är en naturlig part i dessa sedan närmare 20 år tillbaka, konstaterar Mikael Andersson.

2020_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out