moderat_jul_nyar
Mikael Andersson, VD Märsta Förenade. Foto: Pressbild

Märsta Förenade ökade mest i branschen

Märsta förenade är det företag som ökar mest i sin bransch, Sveriges Åkerier.

Branschorganisationen Sveriges Åkerier har sammanställt hur mycket omsättningen ökat bland deras medlemsföretag 2017-2018. Den visar att branschen omsatte närmare 8 miljarder under 2018, en ökning med 370 miljoner jämfört med 2017. Det företag som ökat mest under både 2017 och 2018 är Märsta Förenade med 451 miljoner.

Branschetta är Fria som ligger etta, Märsta Förenade omsatte 988 miljoner kronor:
– Vi är stolta att kunna visa upp att våra insatser verkligen ger resultat. säger Mikael Andersson VD på Märsta Förenade och fortsätter:
– Att vi nu står för drygt 13% av hela branschens omsättning ger oss ännu mer möjligheter att visa våra kära kunder och samarbetspartners att vi tillsammans kan se framtiden som ljus, uppger VD Mikael Andersson i ett pressmeddelande.

Åkerierna märker heller inte av någon inbromsning som verkar drabba bostadsbyggen.
– Vi ser självklart en viss avmattning, men genom vårt arbete med att alltid fördela våra enheter på olika typer av uppdrag, så gör det att vi inte behöver känna av dessa avmattningar för mycket. Vi kan ofta omfördela till andra områden där det fortfarande är full produktion. Sedan är det självklart så att många av de stora infrastrukturprojekten inte kan stoppas. Och vi är en naturlig part i dessa sedan närmare 20 år tillbaka, konstaterar Mikael Andersson.

centrum_helsida2020
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
defacto_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider