defacto_pan
Mikael Andersson, VD Märsta Förenade. Foto: Pressbild

Märsta Förenade ökade mest i branschen

Märsta förenade är det företag som ökar mest i sin bransch, Sveriges Åkerier.

Branschorganisationen Sveriges Åkerier har sammanställt hur mycket omsättningen ökat bland deras medlemsföretag 2017-2018. Den visar att branschen omsatte närmare 8 miljarder under 2018, en ökning med 370 miljoner jämfört med 2017. Det företag som ökat mest under både 2017 och 2018 är Märsta Förenade med 451 miljoner.

Branschetta är Fria som ligger etta, Märsta Förenade omsatte 988 miljoner kronor:
– Vi är stolta att kunna visa upp att våra insatser verkligen ger resultat. säger Mikael Andersson VD på Märsta Förenade och fortsätter:
– Att vi nu står för drygt 13% av hela branschens omsättning ger oss ännu mer möjligheter att visa våra kära kunder och samarbetspartners att vi tillsammans kan se framtiden som ljus, uppger VD Mikael Andersson i ett pressmeddelande.

Åkerierna märker heller inte av någon inbromsning som verkar drabba bostadsbyggen.
– Vi ser självklart en viss avmattning, men genom vårt arbete med att alltid fördela våra enheter på olika typer av uppdrag, så gör det att vi inte behöver känna av dessa avmattningar för mycket. Vi kan ofta omfördela till andra områden där det fortfarande är full produktion. Sedan är det självklart så att många av de stora infrastrukturprojekten inte kan stoppas. Och vi är en naturlig part i dessa sedan närmare 20 år tillbaka, konstaterar Mikael Andersson.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

defacto_helsida

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

ica_oktober
fme_oktober

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

colorama_april2
nrh
connys
defacto_outsider