sommar
Märsta Förenade har arbetat för fullt inne på Arlanda under veckanFoto: Märsta Förenade

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

marstakalaset_artikel

Avtalet mellan Swedavia och Märsta Förenade sysselsätter just nu 140 personer som arbetar med snörpningen och bortforsling av snön. Just nu sköter alla enheter snöröjning med lastmaskiner och lastbilar för bortforsling. Man planerar också för kommande snöfall genom en nära kommunikation med vädertjänsten.
– Vi är hedrade att vi fått uppdraget, men det innebär ett enormt ansvar, och just nu har vi högtryck, uppger Staffan Haglund, Försäljningschef på Märsta Förenade.

defacto_helsida
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
kontor_thaifong
ica_valsta_choklad

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

arlanda_golf_juli
sommar

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

connys
defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april