dackskiftarna_panorama
Foto: Pressbild

Märsta Förenade expanderar

Märsta Förenade köper upp fem bergsäker av GJL Förvaltning AB.

GJL Förvaltning AB säljer av bergtäkter med verksamhet inom försäljning och hantering av grus- och bergmaterial. En bergtäkt ligger i Huddinge, en i Jämtland, en i Västernorrland och två i Sundsvall. Märsta Förenade kommer i och med förvärvet att bilda en koncern med Granlunds Grus i Saltsjö-Boo AB, Kvarnen Berg & Jord AB, Gladö Berg & Jord AV och Svenska Grus & Berg AB.
– All personal inklusive bolagens tidigare ägare, Michael Granlund, fortsätter att arbeta kvar i verksamheten på respektive arbetsplatser och är viktiga för fortsatt hög kompetens och stor kundkännedom. Genom vår starka ekonomiska position har vi även kunnat förhandla till oss en bra lösning för att finansiera detta förvärv vilket tryggar vår organisation inför framtiden, kommenterar Mikael Andersson VD för Märsta Förenade åkeriföretag AB.

Genom förvärvet väntas Märsta Förenade öka sin lönsamhet genom materialhantering främst vi Gladö Kvarn. Märsta Förenade omsätter en dryg miljard idag, det är oklart hur mycket man förvärvar bergtäkterna för.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
dackskiftarna_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

defacto_helsida

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

happyhomes_2019
ica_oktober

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

nrh
colorama_april2
connys
defacto_outsider