moderat_jul_nyar
Foto: Pressbild

Märsta Förenade expanderar

Märsta Förenade köper upp fem bergsäker av GJL Förvaltning AB.

GJL Förvaltning AB säljer av bergtäkter med verksamhet inom försäljning och hantering av grus- och bergmaterial. En bergtäkt ligger i Huddinge, en i Jämtland, en i Västernorrland och två i Sundsvall. Märsta Förenade kommer i och med förvärvet att bilda en koncern med Granlunds Grus i Saltsjö-Boo AB, Kvarnen Berg & Jord AB, Gladö Berg & Jord AV och Svenska Grus & Berg AB.
– All personal inklusive bolagens tidigare ägare, Michael Granlund, fortsätter att arbeta kvar i verksamheten på respektive arbetsplatser och är viktiga för fortsatt hög kompetens och stor kundkännedom. Genom vår starka ekonomiska position har vi även kunnat förhandla till oss en bra lösning för att finansiera detta förvärv vilket tryggar vår organisation inför framtiden, kommenterar Mikael Andersson VD för Märsta Förenade åkeriföretag AB.

Genom förvärvet väntas Märsta Förenade öka sin lönsamhet genom materialhantering främst vi Gladö Kvarn. Märsta Förenade omsätter en dryg miljard idag, det är oklart hur mycket man förvärvar bergtäkterna för.

defacto_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
teatergrillen_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

teatergrillen_outsider
nrh
oppethus_outsider
connys