defacto_pan2020
Niclas Larsered, kommunikationsansvarig på Märsta Förenade.Foto: Märsta Förenade

Märsta Förenade bjuder in branschen till Västerbytorp

I anslutning till Barnens dag kommer Märsta Förenade att arrangera en branschdag för att visa nyheter inom lastbils- och maskinbranschen.

centrum_artikel

Barnens dag är ett populärt inslag för Märsta Förenade under fem års tid, förra året kom 3500 barn evenemanget. Dagen före årets arrangemang som äger rum 5:e maj kommer man att ha en branschdag för att visa upp nyheter inom lastbils- och maskinbranschen, alltså 4 maj.

Branschdagen hålls på Märsta Förenades bergtäkt Västerbytorp, utanför Rosersberg.
– Alla åkerier och chaufförer från hela Mälardalen vet vi har intresse av att komma till dagen. Det kommer att finnas partners både från lastbilstillverkare, drivmedelsleverantörer såväl som däckleverantörer och maskintillverkare, säger Niclas Larsered, kommunikationsansvarig.

Anledningen till att man separerar dagarna är för att branschdagen bara vänder sig till vuxna besökare. Bland annat kommer chaufförer kunna provköra fordon, vilket inte är möjligt i samband med Barnens dag då det är många barn i området. Volvo, Scania och Mercedes Benz uppges komma till Västerbytorp för branschdagen.

brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
nrh
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider