defacto_pan
Märsta Alliance var på plats för att ta emot sitt pris som Årets förening.Foto: Märsta Alliance

Märsta Alliance Årets förening

Det hölls föreningsgala på torsdagskvällen och Märsta Alliance utsågs till Årets förening

På föreningsgalan som Sigtuna kommun höll under torsdagen i Kulturlänken utsågs som väntat William Karlsson till Årets prestation med motiveringen ”Från doldis till storstjärna på sju månader”. Karlsson var själv inte på plats men lämnade en hälsning om att han uppskattar priset då det var i Märsta han växte upp och började spela hockey.

Till Årets förening utsågs sen Märsta Alliance, Helen Gunnarsson från Sigtuna Dansskola fick Årets Kulturpris och Årets Ungdomsledare blev Svante Backman. Oscar Björk fick Årets initiativ och Adam Rosvall blev Årets kulturstipendiat, samtliga dessa fyra priser hade tidigare offentliggjorts. I samband med galan uppmärksammades även att Friluftsfrämjandet Märsta-Sigtuna fyller 60 år. Konferencier under galan var Therese Berkovits som utsågs till Årets PT i vintras.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
fme_oktober
ica_oktober

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2