centrum_ettar
Daniel Marmenlind i Örebros tröjaFoto: Privat

Marmenlind till AIK

Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Marmenlind lämnade Örebro inför säsongen för att spela med Lindlöven i Hockeyettan. Han har där varit en av ettans bästa målvakter och så sent som i söndags räddade han 30 av 32 skott när Lindlöven besegrade Kalis i Allettan Norra, rapporterar Hockeynews.se Lindlöven ligger dock sist i tabellen och har inget hopp om avancemang. AIK har behov av en målvakt till och Marmenlind med förflutet i Märsta och Uppsala kommer närmare hem i och med flytten.

forskontor
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

aretsforetag
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

februari
video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

foretagarlunch
sigtuna_bygglov

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

Resultaten från Vasaloppet

Sport Flera kommuninvånare samt åkare från lokala klubbar åkte Vasaloppet. Bäst gick det för Carola Eriksson som slutade på plats 89.

standard_start
objekt4
matcher_skanela
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
standard
objekt2
vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
sangensemble
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
outsider_defacto
objekt3
nfc_vinter