moderaterna_juni
Daniel Marmenlind i Örebros tröjaFoto: Privat

Marmenlind till AIK

Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Marmenlind lämnade Örebro inför säsongen för att spela med Lindlöven i Hockeyettan. Han har där varit en av ettans bästa målvakter och så sent som i söndags räddade han 30 av 32 skott när Lindlöven besegrade Kalis i Allettan Norra, rapporterar Hockeynews.se Lindlöven ligger dock sist i tabellen och har inget hopp om avancemang. AIK har behov av en målvakt till och Marmenlind med förflutet i Märsta och Uppsala kommer närmare hem i och med flytten.

varen2018
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sportfiskebanner2
februari
sap_valet2018

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

vuxenutbildning2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

outsider_moderat
forskontor
objekt3
val2018
sap_outsider
objekt4
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
connys
nfc_vinter
standard_ridskola
objekt2
outsider_defacto
sigtunavatten_standard