moderaterna_tack
Daniel Marmenlind i Örebros tröjaFoto: Privat

Marmenlind till AIK

Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Marmenlind lämnade Örebro inför säsongen för att spela med Lindlöven i Hockeyettan. Han har där varit en av ettans bästa målvakter och så sent som i söndags räddade han 30 av 32 skott när Lindlöven besegrade Kalis i Allettan Norra, rapporterar Hockeynews.se Lindlöven ligger dock sist i tabellen och har inget hopp om avancemang. AIK har behov av en målvakt till och Marmenlind med förflutet i Märsta och Uppsala kommer närmare hem i och med flytten.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_host2018
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

objekt2
sportfiske_banner
komvuxq3_4
objekt3
outsider
nfc_vinter
connys
Norra Redovisningshuset
sbrf_sep
skanela_matcher18-19
objekt4
sigtunavatten_standard