moderater_pan_sommar
Foto: Privat

Markus tillbaka från Rikslägret

Markus Cornejo är tillbaka från Rkslägret på Bosön: - Det kändes fantastiskt att få chansen att vara med och träna med flera duktiga spelare. Men även att kunna representera mig själv, FC Arlanda och mitt distrikt i lägret. Man ville bara visa upp sina färdigheter och allt man lärt sig under åren, uppger Markus i ett uttalande.

Märstabon Markus Cornejo som spelar i FC Arlanda och vaktat målet i Division 2 kallades till P15 Rikslägret som samlar några av landets mest talangfulla 15-åringar. Markus fick även vara med och spela tre matcher under lägret mot andra jämnåriga som var kallade. Han berättar i ett uttalande att han lärt sig nya saker i målvaktsspelet och taktiskt.
– Det var även bra att få lära känna nya ledare och spelare från hela Sverige, vilket verkligen blir ett minne för livet, säger Markus till FC Arlandas facebooksida.

Markus kommer att vakta P15-lagets mål och vara beredd på att agera reservmålvakt i A-laget vid behov. Nu är Jean Marc Antersjin tillbaka och tagit över mellan stolparna. Dock kommer han jobba vidare i gruppen med A-lagsmålvakterna emellanåt.

division 4

Ny hemmaseger för MIK

Sport MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
kso_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Sport Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Sport Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
moderat_outsider
kso-duell_out
mp_outsider2022
nrh
pantamera_out