center_pan21
Foto: Privat

Markus tillbaka från Rikslägret

Markus Cornejo är tillbaka från Rkslägret på Bosön: - Det kändes fantastiskt att få chansen att vara med och träna med flera duktiga spelare. Men även att kunna representera mig själv, FC Arlanda och mitt distrikt i lägret. Man ville bara visa upp sina färdigheter och allt man lärt sig under åren, uppger Markus i ett uttalande.

Märstabon Markus Cornejo som spelar i FC Arlanda och vaktat målet i Division 2 kallades till P15 Rikslägret som samlar några av landets mest talangfulla 15-åringar. Markus fick även vara med och spela tre matcher under lägret mot andra jämnåriga som var kallade. Han berättar i ett uttalande att han lärt sig nya saker i målvaktsspelet och taktiskt.
– Det var även bra att få lära känna nya ledare och spelare från hela Sverige, vilket verkligen blir ett minne för livet, säger Markus till FC Arlandas facebooksida.

Markus kommer att vakta P15-lagets mål och vara beredd på att agera reservmålvakt i A-laget vid behov. Nu är Jean Marc Antersjin tillbaka och tagit över mellan stolparna. Dock kommer han jobba vidare i gruppen med A-lagsmålvakterna emellanåt.

andersojag
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

defacto_helsida
connys_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
2020_helsida
eldsjal-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
andersojag_outsider
connys
eldsjal-outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider