center_pan21
Foto: Insändarbild
Branden vid Steninge allé

Bränder i Steninge Backe misstänkts vara anlagda

Det brann på 3-4 ställen i Steninge allé under natten och polisen har upprättat en anmälan om mordbrand: - Det fanns överhängande risk för spridning till byggnad om inte räddningstjänst släckte, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Vid 2.30-tiden i natt larmades brandkår till en brand i ett dike i Steninge allé, när man släckt den såg man att det brann en bit längre bort i Steninge Backe. Den branden var ca 10×20 meter och nära ett flerbostadshus. När därefter den branden hanterats upptäcktes en tredje brand i kolonilottsområdet. Enligt Polisen ska det ha varit uppemot fyra bränder i området och anmälan gällande mordbrand skrivs:
– Det finns ingen misstänkt, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Ytterligare en brand larmades in klockan 4.43 gällande en brand på Returvägen i Rosersberg, det var även där ett större område som brann. Det fanns risk för spridning till byggnad i återvinningsanläggningen men den branden tror man inte är anlagd eftersom det finns risk för bränder i och med de torra markerna.

Uppdaterad 7.55

julmarknad_helsida
defacto_helsida
valsta-jul_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
jul2021
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
stationshusen_out
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
nrh
swedol_outsider