mote_sommar
Olov Holst Jan Persson, VD på KilenkryssetFoto: Pressbild

Markaffär med Kilenrkrysset skjuts upp

Coronakrisen har skjutit upp en markaffär mellan Sigtuna kommun och Kilenkrysset för en kvarts miljard

centrum_artikel

Sigtuna kommun och Kilenkrysset var i december överens om att genomföra en markaffär värd 250 miljoner kronor, men på grund av Coronakrisen skjuts beslutet upp.
– Den ska fortfarande genomföras som avtalat, det är både vi och Kilenkrysset överens om. Just nu är ju allt upp och ner och vi anpassar oss till läget, skriver Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett sms till märsta.nu

Den aktuella marken låg väster om järnvägen i direkt anslutning till Kilenkryssets befintliga området. Enligt planerna skulle affären ha klubbats i februari eller mars. Affären påverkar dock inte budgeten för varken 2020 eller 2021 enligt Holst:
– Vi budgeterar ju aldrig med exploateringsvinster och är är därför inte beroende av dem på det sättet. Däremot vill vi såklart ha in dem så vi slipper låna alla pengar när vi ska bygga till exempel skolor, förklarar Holst (M).

centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida

Folktandvården testar digitala möten

Nyheter Folktandvården Stockholm inför digitala möten: - –Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

connys_helsida

Tänk på detta vid åska

Nyheter Denna vecka kommer det vara risk för åskväder och i samband med det finns det anledning att skydda sig själv och sin egendom enligt Elsäkerhetsverket.

sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta